GenelGüncelKırım TarihiKültür SanatTürk Dünyası

Kırım Canköyde İmam Maturudi Qalay Medresesi öğrencileri ve Kırımtatar halkı iftarda buluştu

Dünya Kırım Tatar derneğimiz ve Kırım Müslümanlar Dini İdaresi (kırım müftülüğü) ile birlikte Kırım’da iftar veriyor Dünya Kırım Tatar Derneği tarafından yapılan açıklamada ” İftarımı Qırımda paylaşıyorum_2023 programımız başlamış bulunmaktadır. Qırımda gerçekleştirdiğimiz iftarlarımız için bizlere kol tutkan halkımızdan Allah razı olsun. Dünya Kırım Tatar derneğimiz, Qırımdaki programlarımızda tüm müslüman Kırım Tatar kardeşlerimizle kucaklaşmamızı sağlayan Qırım Müftülüğüne ve birlikte yürüttüğümüz iftar programları yüce Rabbimize hizmet yolunda bizleri mutlu kılmıştır.
Dünya Kırım Tatar Dernek Başkanı Mustafa Sarıkamış ,İmam Maturudi Qalay Medresesi öğrencilerine ve Kırımtatar halkına hitap

Kırımda İftar için katılım : Şevket Öndüç TR07 0001 2009 5850 003V 1016 13

kırım iftar

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest