GenelGüncel

Kırım Müftüsü’nden Latif Selvi’ye teşekkür

Konya’dan Kırım’a gönderilen 6 bin adet Kur’an-ı Kerim’i alan Kırım Müftüsü Ablayev, bu hizmete öncülük eden sendikacı Latif Selvi’ye plâketle teşekkür etti.

Kırım Müftüsü Hacı Emirali Ablayev, Kırım Müslümanları dini idaresi adına, Eğitim-Bir Sen Genel Başkan Vekili Lâtif Selvi’ye, teşekkürnâme gönderdi.

 Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Seydişehir Şubesi Başkanı Mustafa Sarıkamış, teşekkür plaketini takdim töreninde yaptığı konuşmada, Konya’dan Kırım’a gönderilmek üzere 6 bin adet Kur’an-ı Kerim toplandığını ve bu hizmete öncülük edenlerin başında Memur-Sen Konya Şubesi eski başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi’nin geldiğini belirterek “Kırım Müftümüz Hacı Emirali Ablayev, Latif Selvi Bey’e, yaptığı bu hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi gönderdi. Biz de kendilerine tevdi ediyoruz. Allah niyetlerini kabul etsin, yaptıkları bu be buna benzer hizmetlerde yardımcı olsun”

zeynettin düzenli,mustafa balkan,ibrahim sarıkamış,mustafa sarıkamış
zeynettin düzenli,mustafa balkan,ibrahim sarıkamış,mustafa sarıkamış

Bu mükemmel organizasyonda bize her türlü desteği veren Konya Halkına Zeynettin Düzenli Hocama ve Mustafa Balkan’a da teşekkür ediyorum dedi.

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest