GenelGüncel

KIRIM’DA 6 KORONA VİRÜSÜ

Kırım’da 6 Rus’ta corona virüsü çıktı. Bu 6 kişinin Putin’in Kırım ziyaretinde Putin’le tokalaşıp tokalaşmadığı hakkında bilgi verilmedi.

Öte yandan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Kırım ziyaretinde tokalaştığı kişilere daha önce Korona virüsü testi yapıldığı ile ilgili iddialar üzerine Rus gazeteciler Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov’a Putin’in Korona virüsü testi yaptırıp yaptırmadığını sordu. Sorulara cevap veren Peskov, “Devlet Başkanı’nın korona virüs testi yaptırmasına gerek yok, zira belirtilerini taşımıyor. Tanrı’ya şükür kendisini harika hissediyor ve çalışmaya devam ediyor” dedi.
Kırım’da Putin ile temas kuranların daha önce Korona virüsü testinden geçtiği ile ilgili iddiaları cevaplandıran Peskov, “Bunların makul önlemler olduğunu düşünüyoruz. Devlet Başkanı’nın ve çevresindeki herkesin sorunsuz şekilde çalışmaya devam etmesi için önlemler alınmalı”

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest