GenelGüncel

Ukrayna Emniyet Genel Müdür Vekili Viacheslav Abroskın, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya’yı Ziyaret Etti

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Ukrayna Emniyet Genel Müdür Vekili  Viacheslav Abroskın ile bugün saat 14:00’te makamında görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Ukrayna ile işbirliğinin geliştirilmesine, karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımına büyük önem verdiklerini söyledi. Yapılan görüşmede iki ülke arasında güvenlik alanında, terörle mücadele, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
Emniyet Genel Müdürü Sayın Celal Uzunkaya,  Emniyet Genel Müdürlüğümüz ile Ukrayna Ulusal Polis Teşkilatı arasında imzalanan Mutabakat Muhtırasının ile iki ülke arasındaki ileriye dönük güvenlik işbirliğini geliştirileceğine vurgu yaptı.
Samimi bir ortamda geçen görüşmenin sonunda Ukrayna Emniyet Genel Müdür Vekili Sayın Viacheslav Abroskın, gösterdiği yakın ilgiden dolayı Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Celal Uzunkaya’ya teşekkür ederek şeref defterini imzaladı.

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest