GüncelKültür SanatVideo Galeri

Qırımtatar Milli Tiyatronuñ Güzel Oyuncusu ‘Elvira Ametova Ve Şaqalı Videoları’

Hertaraflama istidatlı Elvira Ametova

Milletimizniñ zengin medeniyetimiz ve ince göñülleri var.Aqşam üstü seyirciler Milli Tiyatromuzda toplanğanda sırlı ve meraqlı hayatqa dalalar.Premyeralar ve endi sevilgen oyunlar,provalar -bu hepsi tiyatronuñ hayatı.Keliñiz Elvira Ametova ile tanıştırıp bu sihirli perdeni açayıq.

Elvira Ametova Qırımtatar Milli Muzıkalı Drama Tiyatronuñ güzel oyuncusu.Karyeri başında muzıkalı kliplerde iştirak etti. Bir çoq spektakllerde oynağan Ametova (o vaqıt Dvacıyeva) aynı faal çalışqan meslekdaşı Nariman Ametov ile qoranta qurup endi ana “rolunu” de becere.Vine sahada özünü köstergen Elvira Ametova şaqalı videoları ile muvaffaqiyetke nail oldu.Onun sayfalarınıñ birçoq abuneciler sabırsızlıqnen yañı videolar bekley.





Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest