GenelGüncel

KIRIM, ÖZGÜRLÜĞÜN NEFESİDİR….! ATALARININ İZİNDE NARİMAN MEHMEDEMİNOV

Bakışlarındaki kararlılığı , duruşundaki atalarının mirası korkusuzluğu hisseden Katil Stalin’in torunları 2013-2014 yıllarında olmak üzere Youtube kanalında yayınladığı, sözde halkı kışkırttığı ve çağrı içerdiğini sebep göstererek, Kırım’ da yaşamakta olan Kırım Türkleri Tatarlarını sindirme, yıldırma politikalarının, kendilerini haklı göstererek sahneye koymaktadırlar…! 
22 Mart 2018’de seneler öncesinde olduğu gibi sabahın erken saatlerinde işgalci güçler tarafından düzenlen baskında, hırs ve kinle yapılan arama sonrasında bu yiğit Tatar balası tutuklanarak Akmescit’teki götürüldü…! 
Kremlindeki hortlamış Stalin’in uşaklar, düşünceleri asimile etmek için 23 Mart 2018 Mehmedeminov için önceden verilmiş bir emri uygulayarak, yüreğinde özgürlüğün nefesi olan, susturmak için tutukladılar….! 
Mehmedeminov’un tümü ruhunu saran bağımsızlık ateşini söndürebilmek için medeni ismi olan psikiyatri kliniğine, tımarhaneye 20 gün aklını oynatsın diye delilerin arasına koydular…!
Ardı, arkası gelmeyen tutuklamaların tek gayesi, Kırım Türkleri Tatarlarını düşünce ve milli duygularının olmadığı robotlar gibi olması tek gayeleridir…!
Bilmeliler ki; büyük bir sürgünde canlarının bedenlerini tren raylarına bırakılan acılar içerisindeki insanlarının torunları olduğudur…! 
Şu anda, dünya kamuoyuna göre siyasi tutsak nitelendirdikleri bu cigi t balamızın, ruh hali ve sağlığı hakkında hiçbir bilgiye sahip olunmamakla birlikte, nerede olduğu bilinmemektedir..!
8 Haziran 2019’ da Rusya’nın Rostov-nadonu şehirde yapılması planlanan askeri mahkeme sebepleri kendi zulüm düşüncelerine saklı yapılmamıştır…! 
Nariman Mehmedeminov ve her gün bir yeni insanımız tutuklanarak, esaret işkenceler altında ezilmektedir…! 
Türkiye diasporası olarak, el ele vererek acaba neler yapabiliriz…?

münir balıca
münir balıca

Pin It on Pinterest