GenelGüncel

KIRIM İÇİN BİR KOLİDE SEN BAĞIŞLA ORGANİZASYONU 20 MAYISA KADAR DEVAM EDECEK

Corona virüs nedeniyle bu sene Kırım’da geleneksel iftar veremeyen Dünya Kırım Tatar Derneği Gıda kolisi dağıtımına karar verdi.

2. parti dağıtımı tamamlanan gıda kolisinin 3. partisi 30 koli gıda bugün Kırım tatar esnaflarımız tarafından Kırım Müftülüğüne teslim edilecek.

Kırımda mübarek Ramazan ayında halkımızla buluşmanın heyecanını yaşayan Dünya Kırım Tatar Derneği yaptığı açıklamada ”Saygılı cemaatimiz; Dünya Kırım Tatar Derneği ve Kırım Müslümanları Dini İdaresi ile birlikte, Vatan Kırım’da soydaşlarımıza dağıtılmak üzere düzenlediğimiz” Kırım’a bir Ramazan koliside sen bağışla” kampanyamız devam etmektedir. Kırıma yardımlarımız 20 MAYIS TARİHİNE kadar devam edecektir. Bu sene Corona virüsten sıkıntı dahada artmıştır. Yardım edenlere teşekkür ediyoruz.
Selamlarımızla.

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest