Güncel

Kırıkkale Tepreç Şenliği Yapıldı

Kırıkkale Tepreç Şenliğini yapıldı. Kırıkkale Kırım Dernek başkanı Yılmaz İdik yaptığı açıklamada

Bu sene Mübarek Ramazan-ı Şerif ayının Mayıs ve Haziran aylarına denk gelmesi,
Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin 24 Haziran’da yapılması, Akabinde Üniversiteye giriş sınavı yapılması gibi nedenlerle gecikmeli olarak Tepreç şenliğimizi 7 temmuz 2018 cumartesi Yahşihan Aile Parkında bu sıcak yaz gününde kazasız, belasız çok yogun bir misafir katılımı ile çok şükür gerçekleştirdik.
Tepreç Şenliğinin hazırlanmasında gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm dernek yönetim kuruluna ve üyelerimize hiçbir karşılık beklemeden Şenliğimize katkıda bulunan dostlarımıza, uzaktan yakından şenliğimize icabet eden kıymetli misafirlerimize teşekkürler ederim. Tepreç şenliğimizi İnşaallah begenmiş ve hoş bir vakit geçirmişsinizdir

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest