Genel

GURUR DUYULACAK BİR BAŞARI NERMİN BEZMEN

Liza Feldman, Stars illüstrated dergisi, kadro yazarı, New York: Nisan Saysue of STARS dergisi New York ‘tan, dünya çapında 25 Mart’ ta size geliyor. Dergiyi 24 saat içinde satın almak için link yayınlayacağız.
New York ayın kişiliği ile tanışın: Nermin Bezmen.

Nermin Bezmen bir mucize! 28 kitabın yazarı, çoğu çok satanlar!!
Fotoğraf: Pamira Bezmen Fotoğrafçılık

′′ SESSİZİN SESİ OLMAYI SEVİYORUM.”

  • Q: Ünlü Nermin Bezmen kimdir, kadın Nermin?
    ● A: Nermin Bezmen tanınmış nermin kadın birbirlerinden çok farklı değil ama kesinlikle besliyor ve birbirini tamamlıyor. Kişisel hayatımı kalbimin sesini dinleyerek yaşıyorum ve aynı güçte yazıyorum. Ben özgür bir ruhum. Kadınların gücüne ve kapasitesine inanıyorum ve bedenimin, zihnimin, ruhumun ve hayallerimin sahipliğini korumak için cesur ve özgür seçimler yapmaktan çekinmiyorken… Ben de onların kontrolünü ele geçiren kadınsı karakterleri seçiyor ve yaratıyorum Ne olursa olsun hayat kendi ellerinde.
    Çok sevgi dolu, duygusal, merhametli bir kadın olarak insanlığın ve doğanın yaralarını açan her türlü kötülüğe, zulme, maliyete karşı çok hassasım. Ama öfkemi, hüsranımı, hayal kırıklığımı, bir hikaye yaratmak için hayal kırıklığımı, halka sunmak için kullandığımdan emin oluyorum. Sessizlerin sesi olmayı seviyorum. Yani, halkın benim hakkımda ve benden gördüğü veya okuduğu şey aynı kadın hakkında. Her iki Nermin de birbirine karışmış ve birbirinden ayrılamaz.

_________________

Nermin Bezmen 1992. yılında Kurt Seyt & Shura ‘ nın yayınlanmasına yol açan, aile tarihine titiz araştırması başarılı bir sanatçı, sanat öğretmeni, yoga öğretmeni ve yayıncıdır. Dedesinin hayatının kurgusallaştırılmış bu hesap anında en çok satan oldu ve artık düşünülüyor çağdaş Türk edebiyatının şaheseri; aslında birkaç ortaokul ve üniversitede ders kitabı statüsüne ulaşmıştır. On üç dile çevrilmek dışında dizilere de sahiplenip dünyanın her yerinde milyonlara ulaşıyor. Zarif ayrıntı, gerçeğin kurgudan daha yabancı olduğunu ve tarihin sayfalarından atalarımızın bize seslendiğini kanıtladığı için yazısını ayırt ediyor. Onun güçlü karakter analizi ve hikaye anlatma becerileri okuyucuları kendi hayallerini, acılarını, kaygılarını ve hatta geçici hayallerini keşfetmeye davet ediyor.
İki biyografik, bir fantezi, bir çocuk romanı, bir kısa öykü koleksiyonu ve şiir kitabı olmak üzere yirmi sekiz, çoğu çok satan kitaplar yayınlayan Bezmen, aynı zamanda her yıl neredeyse yüz konuşma yapıyor. ; kadın, çocuk, insan hakları, göç, sevgi, fedakarlık, çevre, tarih. İki çocuğu ve üç torunu var ve kocası aktör Tolga Savaci ile New Jersey ve İstanbul ‘ da yaşıyor.
Ödüller alındı: Haliç Rotary Kulübü ′′ Kariyer Ödülleri ′′ 2002. İstinye Rotary Kulübü ′′ Kariyer Başarı Mükemmelliği ′′ 2009. Altın Çınar (Altın Akçaağaç) ′′ Edebi Onur Ödülü ′′ 2010. Kocaeli Üniversitesi ′′ Televizyona kabul edilen en iyi Türk roman “, Kurt Seyt & Shura için 2014 ATA – Washington D.C. ′′ Int. Kadınlar Günü Liderlik Ödülü ′′ 2019.

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest