GenelGüncel

GÖNÜL GÖZÜ DERNEĞİ KIRIM DA ENGELLERİ KALDIRIYOR

Dünya Kırım Tatar Derneği tarafından başlatılan  ‘’ Kırım’da Bir Engeli Sen Kaldır’’ kampanyasına Gönül Gözü Derneği Beş adet tekerlekli sandalye ile katılım sağladı.

Konya’da Gönül Gözü Derneği Genel Merkezinde yapılan toplantıda Genel Başkan Derviş Ahmet Şahin, Dünya Kırım Tatar Dernek Başkanı Mustafa Sarıkamış’a Beş (5) tekerlekli sandalye vererek 1 Kasımda Seydişehir’de yapılacak olan törende bu sayıyı daha arttırmayı planladıklarını belirtti.

Gönül Gözü Dernek Genel Başkanı Derviş Ahmet Şahin yaptığı açıklamada” Dünya Kırım Tatar Derneği Genel Başkanı Mustafa Sarıkamış Bey’e ziyaretleri ve nazik hediyeleri için şahsım ve derneğim adına teşekkür ederim. Dernek olarak yapmış olduğumuz protokol ile KIRIM DA ENGELLERİ KALDIRIYORUZ. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe yetişebilecek şekilde Kırım da yaşayan ihtiyaç sahibi engelliler için tekerlekli Sandalye ,yürüteç ve çeşitli medikaller için tüm dostlarımın desteğini bekliyorum . dedi.

Gönül Gözü Derneğİ
Gönül Gözü Derneğİ
derviş ahmet şahin - mustafa sarıkamış
derviş ahmet şahin – mustafa sarıkamış

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest