GenelGüncel

DÜZCE KIRIM TÜRKLERİ DERNEĞİ BAŞKANLIĞINA OSMAN KESEN SEÇİLDİ

Düzce Kırım Türkleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağan genel kurulunu yaptı. Dernek Başkanlığına Osman Kesen getirildi.
Düzce Kırım Türkleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin genel kurulu dernek binasında geniş katılımla yapıldı.
Divan Başkanlığını Nuri Sait Altan ın yaptığı genel kurulda;
Birinci Seçim toplantısında çoğunluk sağlanarak 15 kişi yönetim kurulu asil, 15 kişi yedek. Denetleme kurulu 3 asil 3 yedek isimler belirlendi.
Tek liste ile gidilen seçimde oy birliği ile yönetim ve denetim kurulu oluşturuldu.
Derneğin önceki Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Öz seçilen arkadaşlarımı tebrik ediyor, Düzce Kırım Türkleri Derneği’ ni en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” dedi.
Dernek yönetim kurulu görev dağılımı ise şu şekilde oluştu; Osman Kesen (Başkan), Murat Öz, Cihan ALTAN (Başkan Yardımcıları), Can GENÇ ( Sekreter), Nihat GÜNDOĞAR (Muhasip), Burhan Tutkun (Basın Danışmanı), Aslan Kesen (İletişim Danışmanı), Yönetim Kurulu Üyeleri: Hasan Menekay, Ridvan Kesen, Ertan Ölmez, Abdullah Özbulat, Nuri sait Altan, Hasan Karasu, Okan Özkasap ve Saim ULUER. Denetleme Kurulu:İlyas Öz, Tevfik Çil, Mehmet Öz olarak seçildil

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest