Genel

Cüneyt Arkın’ın oğlu Kaan Cüreklibatır Babamda yılların yorgunluğu var

Türk sinemasının önemli sanatçılarından Cüneyt Arkın’ın oğlu Kaan Cüreklibatır, babasının sağlık durumuna ilişkin olarak “Babamda yılların vermiş olduğu bir yorgunluk var. Evde kontrol altında” dedi.

Hürriyet’ten Cenker Tezel‘in haberine göre, Cüneyt Arkın, geçen hafta Silivri’deki evinde yaşadığı solunum sıkıntısı sonrası ambulansla hastaneye kaldırılmış, iki gün sonra taburcu edilmişti. Önceki gün Bodrum’da objektife yansıyan Kaan Cüreklibatır, babasının hemşire gözetiminde evde tedaviye devam ettiğini söyledi.

Cüneyt Arkın’a benzeyen oğlu Sarp’la objektife yansıyan Cüreklibatır “Babamda yılların vermiş olduğu bir yorgunluk var, onu üzerinden atamadı. Tedavisine evde devam ediliyor. Şu an ciddi bir sıkıntı yok” diye konuştu.

Hürriyet

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest