GenelGüncel

Çatalca Kaymakamlık Kupasında En Centilmen takımı Çatalca Kırım Derneği

Çatalca Kaymakamlık kupasında Çatalcanın en centiLmen futbol takımı çatalca Kırım Türkleri derneğinin futbol takımı oldu. Çatalca Kırım Türkleri Dernek Başkanı Erol Taylan yaptığı açıklamada ”

Çatalca Kaymakamlık Futbol Turnuvasında , Centilmenlik kupasını Çatalca Kırım Türkleri Derneği futbol takımımıza layık gören önce Çatalca Kaymakamı İnci Sezer BECEL Hanımefendiye Çatalca gençlik spor Müdürümüz Seyithan Dağıstanlı beye Çatalca milli eğitim Müdürümüz
Mustafa ERŞAHİN beye Çatalca gençlik merkezi müdürümüz Aydın GÜREL beye Çatalca Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürümüz Veli KOZAK beye ve Emeği geçen Herkese sonsuz Teşekkür ederim ” dedi.

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest