GenelGüncelKültür SanatTürk Dünyası

Bozkurtlar, Türk Dünyası Sivil Toplum Kuruluşlarının Paydaşlık Ve Kardeşlik Kurultayı 28-30 Temmuz Günleri Malatya’da toplanacak.

Türk Dünyasının Önemli Bir Aktivitesi Olacak Olan 1. Türk Dünyası Sivil Toplum Kuruluşlarının Paydaşlık Ve Kardeşlik Kurultayı 28-30 Temmuz Günleri Malatya’da Yapılacak

28-30 Temmuz 2024 tarihlerinde Türk Dünyası Dayanışma ve Kardeşlik İttifakı üyeleri – “Ebedi Birlik” Gençlik Kamu Birliği ve “Gençlik ve Eğitim Derneği” ortak organizatörlüğünde, Альянс Студентов Казахстана, Dünya Kırım Tatar Derneği, Kerkük Kültür Derneği, Dünya İletişimciler Derneği ve Kıbrıs Türk Medya İletişim Derneği ,ortaklığında Malatya’da 1. Türk Dünyası Sivil Toplum Kuruluşlarının Paydaşlık ve Kardeşlik Kurultayı gerçekleştirilecek.

Üç gün sürecek kongreye, Türk Dünyasından çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşları ile Türkiye’nin 25 ilinden Kamu Birliği başkan ve temsilcileri katılacak.

Bozkurtlar, Türk Dünyası Sivil Toplum Kuruluşlarının Paydaşlık Ve Kardeşlik Kurultayı 28-30 Temmuz Günleri Malatya'da toplanacak.
Bozkurtlar, Türk Dünyası Sivil Toplum Kuruluşlarının Paydaşlık Ve Kardeşlik Kurultayı 28-30 Temmuz Günleri Malatya’da toplanacak.

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest