GenelGüncel

Yunanistan’dan mültecilere Nazi zulmü

İdlib’de yaşanan son gelişmelerin ardından Türkiye’nin Avrupa kapılarını göçmenlere açmasıyla birlikte sınırı geçen sığınmacılara Yunan güçleri adeta Hitler’in zulmünü andıran insanlık dışı muamelelerde bulundu.

Türkiye’nin göçmenlere Avrupa kapılarını açmasıyla birlikte 130 bini aşkın göçmen Yunanistan’a geçerken, 100 binden fazla göçmen de sınırda bekleyişe devam ediyor. Yaşanan bu gelişme Avrupa ülkelerini korkuturken, Yunanistan göçmen akınını engellemek için insanlık dışı müdahalelerde bulunmaya başladı.

PKK/DHKP-C ve FETÖ’cü binlerce teröriste kucak açıp besleyen Yunan güçleri sınırlarını geçen göçmenlere karşı yaptığı müdahalelerde ateşli silah kullanmaktan dahi çekinmiyor. Yunan askerlerinin müdahalesinde bugüne kadar 3 göçmen hayatını kaybederken, yüzlercesi ise yaralandı.

HİTLER’İ ANDIRAN MANZARA
3 göçmeni vurarak öldüren Yunan güçleri, dünyanın gözü önünde zulme devam ediyor. Ajanslara düşen yeni görüntüler ise kan donduran cinsten. Yunan askerleri ülkelerinde yakaladıkları mültecileri önce soyuyor, ardından parasını alıp Hitler’in toplama kampları gibi bir alanda bekletiyor. Son olarak ise topladıkları göçmenleri döverek Türkiye sınırına atıyorlar.

nazi kampı

.KAYNAK Takvim Gazetesi

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest