GenelGüncel

YAŞAR TATAR GÜVEN TAZELEDİ

Çorum Kırım Tatarları Kalecikkaya Derneği 8. Genel kurulunu yaptı. Tek liste halinde girilen seçimde Yönetim Kuruluna Yaşar Tatar, Veyis Taşdemir, Hacı Kaya, Recep Ipgir, İsmail Günay, Osman Uygun ve Aytekin Kantdemir olarak seçildi.

yaşar tatar
yaşar tatar

Dernek Facebook sayfasında yer alan habere göre Derneğimizin 8. Genel kurul toplantısı Çorum dernekler Federasyonu Altınpark ta bulunan Çorum konağında dernek yönetimi ve üyelerimizin büyük katımı ile gerçekleşti Divan başkanlığına seçilen Bekiroğlu Kaya genel Kurumu yönetti ve yapılan seçim sonucu yeni yönetim bütün oyları alarak seçilmiştir yeni yönetim kurulu Yaşar Tatar Veyis Taşdemir Hacı Kaya Recep Ipgir İsmail Günay Osman Uygun Aytekin Kantdemir olarak seçildi Derneğimize hayırlı olsun. Başkan Yaşar Tatar kısa bir konuşma yaptı değerli üyelerimiz yapılmış olan bu genel kurulda yeniden bizleri seçmeniz den dolayı çok teşekkür ederiz bundan sonra da derneğimiz için çok güzel faaliyetler yapacağız Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın Allah ülkemizin devletimizin birliğini beraberliğini versin Biz her zaman devletimizin yanında olup devletçi tavırlarınızı devam ettirmekteyiz hepinize Saygı ve selamlarımı sunarım Allah’a emanet olun.  

çorum kalecikkaya dernegi
çorum kalecikkaya dernegi

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest