Genel

Türk Dünyası Paydaşlık ve Kardeşlik Kurultayı Malatya’da Gerçekleştirilecek

28-30 Temmuz 2024 tarihlerinde Malatya’da düzenlenecek 1. Türk Dünyası Sivil Toplum Kuruluşlarının Paydaşlık ve Kardeşlik Kurultayı, Türk Dünyasından sivil toplum kuruluşlarını ve Türkiye’nin 25 ilinden temsilcileri bir araya getirerek birlik ve beraberliği pekiştirecek.

28-30 Temmuz 2024 tarihlerinde, Türk Dünyası Dayanışma ve Kardeşlik İttifakı üyeleri olan “Ebedi Birlik” Gençlik Kamu Birliği ve “Gençlik ve Eğitim Derneği” tarafından düzenlenen ve Альянс Студентов Казахстана, Dünya Kırım Tatar Birliği, Kerkük Kültür Derneği, Dünya İletişimciler Derneği ve Kıbrıs Türk Medya İletişim Derneği’nin ortaklığıyla gerçekleştirilecek olan 1. Türk Dünyası Sivil Toplum Kuruluşlarının Paydaşlık ve Kardeşlik Kurultayı, Malatya’da kapılarını açacak.

Üç gün sürecek bu anlamlı etkinlik, Türk Dünyasından gelen çok sayıda sivil toplum kuruluşunu ve Türkiye’nin 25 ilinden Kamu Birliği başkan ve temsilcilerini bir araya getirecek. Etkinlik boyunca çeşitli paneller, atölye çalışmaları ve kültürel etkinlikler düzenlenecek, katılımcılar ortak projeler geliştirme ve iş birliği fırsatlarını değerlendirme şansı bulunacak.

1. Türk Dünyası Sivil Toplum Kuruluşlarının Paydaşlık ve Kardeşlik Kurultayı
1. Türk Dünyası Sivil Toplum Kuruluşlarının Paydaşlık ve Kardeşlik Kurultayı

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest