Genel

Rusya’da Putin’e koronavirüs suçlaması

Rusya’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarında artış olmaya başladı. Son 24 saatte bin 459 vaka görülürken, ölü sayısı 76’ya yükseldi. Ülkedeki vaka sayısı 10 bini geçerken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yeterli önlemleri almamakla suçlanıyor. Putin ise salgın nedeniyle ülkedeki her bölgede her kişi için mücadele edilmesi gerektiğini söyledi.
Rusya’da Putin’e koronavirüs suçlaması
Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı yeterince önlem almamakla eleştirilen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya Federasyonu’nun liderleriyle video konferans yöntemiyle görüştü. Putin’in görüşmesi öncesi yaptığı konuşma ise ülke televizyonunda canlı yayınlandı.
Rus yetkililerden her bir kişinin hayatı için mücadele etmelerini isteyen Putin, koronavirüsle mücadelede önümüzdeki iki üç haftanın belirleyici olduğunu vurguladı.
Putin, “Önümüzdeki iki-üç hafta Rusya’da koronavirüsle mücadelede belirleyici olacak. Bir yorgunluk oluştuğunu anlıyorum zira çoğu kişi için sürekli dört duvar arasında bulunmak sıkıcı ve rahatsız edici bir durum. Ancak başka seçenek yok. Karantina uygulamasına geçici olarak dayanmamız gerekiyor. Enfeksiyonla mücadelede ulaşmamız gereken dönüm noktası göstereceğimiz disipline ve sorumluluğa bağlı” dedi.

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest