Genel

Qırımın Sesi “Aile Mektüpleri” Leyhasına Başlay

Sayğılı Vatandaşlarımız!

Malum, halqımıznıñ zengin ve parlaq tarihi bar. Hem toplu millet olaraq, hem ayrı aileniň yüreklerini titretken hikayeler bar. Dizilerge layıq hikayeler. Öyle oldu ki,halqımız dünya’nıñ çeşit tarafında yayılğan. Ama bu zor vaqıtlarda Vatanımız Qırım yardımımızğa ve birligimizge muhtac. İşte birligimizni sağlamaq ve bir birimizni tanımaq içün biz “Aile mektüpleri” leyhasını başlaymız. Millî faciamız sürgünlüknen veya diger vaqialarnen bağlı bizge añlatacaqlarıñız olsa, sizge pek minnetdar ve memnun olacakmız.Hiç çekinmeden [email protected] adresine mesaj şeklinde hikayeñizni tarif etip yollañız. Eyi kelecegimizden emin olup, cesür olayıq ve asla unutmayıq: Tilde, Fikirde,İşte -Birlik.

Дорогие соотечественники!

Как известно, у нашего народа богатая и яркая история.Как у народа в целом, так и в отдельных семьях есть истории, достойные целых сериалов. Так случилось, что наши соотечественники проживают в,разных частях мира. Но в эти трудные времена наша Родина Крым нуждается в нашей помощи и единстве. Таким образом, чтобы сделать вклад в единство и лучше узнать друг друга мы начинаем проект “Семейные письма”. Мы будем рады и благодарны если вам есть что поведать, связанное с нашей национальной трагедией депортацией или другим периодом. Не стесняйтесь и присылайте свои истории и,если есть,фотографии на адрес [email protected] . Будьте уверены и решительны в стремлении к лучшему будущему и всегда помните: В языке, мысли, труде -единство!

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest