Genel

KONYA’DAN KIRIM’A KOL UZATAN GÖNÜL GÖZÜ DERNEĞİNE ŞEREF YARLIĞI

Dünya Kırım Tatar Derneği Kırım’da engellilere verilmek üzere tekerlekli sandalye kampanyası başlattı. Kırımda Bir Engeli Sen Kaldır kampanyasına Destek veren Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin’e ŞEREF YARLIĞI Takdimi yapıldı.

Şeref Yarlığı takdiminde konuşan Dünya Kırım Tatar Dernek Başkanı Mustafa Sarıkamış ‘’Kırımdaki engelli kardeşlerimiz için tekerlekli sandalye kampanyası başlattık. Bu kampanyamıza maddi ve manevi destek vererek Tekerlekli Sandalye teminine başlayan Gönül Gözü Derneğine ve onun fedakâr Başkanı Sayın Devriş Ahmet Şahin’e Şeref Yarlığı takdimine kararı verdik. Kırım’a ilk defa insani yardım yapılacaktır.

Kırım’a gönderilecek olan tekerlekli sandalyeleri Kırım Müftülüğü ve Kırım Sivil İnisiyatif teşkilatı ihtiyaç sahiplerine teslim edecektir.

devriş ahmet şahin- şeref yarlığı
devriş ahmet şahin- şeref yarlığı

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest