GenelGüncel

Konya Aydınlar Ocağında, Azerbaycan’da Yanvar ve Hocalı Katliamları Anlatılacak

Azerbaycanlı Dr. Ruşen Süleymanoğlu, 1990’da Bakü’de ve 1992’de Hocalı’da yaşanan Sovyet Ordusu ve Ermenistan tarafından yapılan katliamları Aydınlar Ocağı’nda anlatacak

Konya Aydınlar Ocağı’nın bu haftaki Selçuklu Salı Sohbetleri’nde, “Azerbaycan’da Yanvar ve Hocalı Katliamları” konuşulacak.
N.E. Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Ruşen Süleymanoğlu, 20 Ocak 1990’da Sovyet Ordusunun Bakü’de yaptığı katliam ile Ermenistan’ın Hocalı’da yaptığı insanlık dışı katliamları sunum halinde gündeme getiriyor.
İl Halk Kütüphanesinde 9 Nisan 2019 Salı günü saat 20.00’da gerçekleştirilecek olan sohbete bütün gönül dostları davet edildi.

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest