GenelGüncelKırım TarihiKırım'ın Sesi GazetesiKültür SanatTürk Dünyası

KIRIMINSESİ GAZETESİ 9 YAŞINDA

Kırımınsesi Gazetesi Mustafa Sarıkamış yayın hayatında 9. yıla ulaştık 27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet vermeye başladık. Kırımın sesi üstadımız İsmail Bey Gaspıralı’nın Dilde, Fikirde, İşte Birlik düşüncesinde hareket etmektedir. Kırımınsesi Türk Dünyasının sesidir.

www.kiriminsesigazetesi.com Kırım Tatar dilinde yayın hayatını sürdüren Kırım’ın sesi gazetemizin amacı Kırım Tatar Türklerinin gelenek, görenek, örf, adet gibi yaşamlarında ne varsa objektif şekilde Dünya Kamuoyuna sunmaktadır. Halka hizmeti Hakka Hizmet felsefesinden hareketle Dünyanın neresinde bir Kırım Tatarı varsa ona ulaşmaya çalışacağız bütün haberlerimizi paylaşanlara, sitelerinde, sosyal ve yazılı medyada kullananlara teşekkür ediyoruz.

kırımınsesi gazetesi
kırımınsesi gazetesi

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest