GenelGüncel

KIRIM AKŞEYH’DE İFTAR

Dünya Kırım Tatar derneğimiz ve Kırım Müslümanlar Dini İdaresi (kırım müftülüğü) ile birlikte Kırım’da verdiğimiz iftar programı için bu defa AK ŞEHY’de (razdolnoye) idik. Ak şehy merkez camii azbarında ( 30.05.2019) verilen iftarımız için katkı sağlayan, vesile olan halkımıza en derin minnet duygularımızı ifade ederiz.

Dünya Kırım Tatar Dernek Başkan vekili Şevket Öndüç Kırımınsesi gazetesine yaptığı açıklamada ” İftarımı Qırımda paylaşıyorum_2019…programımız bu defa razdolnoye Ak Şehy merkez camiinde verildi. Qırımda gerçekleştirdiğimiz iftarlarımız için bizlere kol tutkan halkımızdan Allah razı olsun. Dünya Kırım Tatar derneğimiz, Qırımdaki programlarımızda tüm müslüman Kırım Tatar kardeşlerimizle kucaklaşmamızı sağlayan Qırım Müftülüğüne ve birlikte yürüttüğümüz iftar programları yüce Rabbimize hizmet yolunda bizleri mutlu kılmıştır.

kırım ak şeyh iftar
kırım ak şeyh iftar
kırım ak şeyh iftar
kırım ak şeyh iftar
kırım ak şeyh iftar
kırım ak şeyh iftar
kırım ak şeyh iftar
kırım ak şeyh iftar

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest