GenelGüncelTürk Dünyası

İDLİP’DE 34 ŞEHİT, MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Dünya Kırım Tatar Derneği Başkanı Mustafa Sarıkamış tarafından yapılan basın açıklamasında  Suriye’nin kuzeybatısındaki İdlib’de 33 askerin şehit olduğu hain saldırının ardından “Ülkemizin milli güvenliğini sağlamak üzere İdlib’de görev yapan kahraman Mehmetçiğimize rejim unsurlarınca gerçekleştirilen alçak saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Rabb’im makamlarını cennet eylesin. Milletimizin başı sağ olsun.”

 ‘insanlık tarihinin sözde en medeni devirlerinin yaşandığı bir çağda; İdlib’de, bütün dünyanın görmezden geldiği bir katliam yaşandı.

Bütün dünya bu katliama sessiz kaldı.

Zulüm elbet payidar olmayacaktır. Bizler, mazimizden aldığımız feyizle, Türk’ün kuracağı adalet ve hoşgörü dünyasına doğru emin adımlarla ilerlemekteyiz.

Bu vesileyle; İdlib şehitlerini rahmet ve minnetle anıyor, Türk Dünyası’na bir kez daha başsağlığı diliyoruz.

Mustafa Sarıkamış

Dünya Kırım Tatarları

Genel Başkanı

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest