Genel

HARUN TÜFEKÇİ UKRAYNA’DA RUSTEM UMEROV VE KIRIMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

AK Parti eski Konya Milletvekili ve Bakan yardımcısı, Genel Merkez SKM ( Seçim ve Koordinasyon Merkezi) Başkanlığı görevini yürüten Harun Tüfekçi Ukrayna Türkiye Parlamento Dostluk Grubu Başkanı Rustem Umerov ve Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdulcemil Kırımoğlu ile Türkiye Cumhuriyeti Kiev Büyükelçiliğinde verilen akşam yemeğinde görüştüler.

Türkiye Cumhuriyeti Kiev Büyükelçiliğinde verilen akşam yemeğine Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, Türkiye’nin Kiev Büyükelçisi Yağmur Ahmet Güldere, TBMM’den (Türkiye Büyük Millet Meclisi) MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Ukrayna Türkiye Parlamento Dostluk Grubu Başkanı Rüstem Umerov ve çok sayıda milletvekili katıldı. 

harun tüfekçi – mustafa abdulcemil kırımoğlu

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest