GenelGüncelKırım TarihiKültür SanatTürk Dünyası

Dünya Kırım Tatar Derneği ve Kırım Müslümanları Dini İdaresi ile birlikte Ramazan 2022 Kırım’daki kardeşinle iftarını paylaşırmısın programına halkımızın gösterdiği yoğun ilgiye müteşekkiriz

Dünya Kırım Tatar Derneğimiz, Kırımda, Kırım Müslümanları Dini İdaresi ile birlikte Ramazan 2022 Kırım’daki kardeşinle iftarını paylaşırmısın… programı halkımızın gösterdiği yoğun ilgi ile Kırım’daki soydaşlarımızın müteşekkiriz gülüşleri, duaları ile neticelenmiştir. Dünya Kırım Tatar derneğimiz başkanımız Mustafa Sarıkamış, Başkan yardımcımız Şevket Öndüç, Genel Sekreterimiz ve Teşkilatımızın Avrupa sorumlusu Mehmet Akyel, programımıza katılım sağlayan halkımıza gönül dolusu teşekkür eder, halkımıza hizmet yolunda verilen görevlerimizi yapabilmenin hoşnutluğu ile tüm Milletimizin bayramını kutlarız. Ramazan 2022 Kırım’daki kardeşinle iftarını paylaşırmısın, Dünya Kırım Tatar Derneğimizin Ramazan 2022 programına toplam 97 katılım sağlanmış, 438 gıda kolisi Kırım’ın çeşitli bölgelerinde Kırım Müslümanları Dini İdaresi bölge sorumlularınca , fitre ve zekatlar ile birlikte dağıtılmıştır. Bunlarla ilgili paylaşımlarımız bir kısmını bilginiz olsun diye sizlerle paylaşıyoruz, Kırım’da halkımızın yüzlerini güldürdüğünüz ve sofralarına” AŞ” olduğunuz için Rabbim razı olsun.

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

One thought on “Dünya Kırım Tatar Derneği ve Kırım Müslümanları Dini İdaresi ile birlikte Ramazan 2022 Kırım’daki kardeşinle iftarını paylaşırmısın programına halkımızın gösterdiği yoğun ilgiye müteşekkiriz

  • Mustafa Sarıkamış

    Dünya Kırım Tatar Derneğimiz, Vatan Kırım’da, Kırım Müftülüğümüz ile birlikte yaptığı hayır işleri ile yüzleri güldürmüş, gönülleri fethetmiştir. Yapılan iyilik hareketini el uzan tüm halkımıza şükranlarımı bildirmek, bu onurlu dava için bizleri yüreklendiren çok kıymetli milletime teşekkür ediyorum.Rabbim razı olsun, sağlık selamet versin.

Yorumlar kapatıldı.

Pin It on Pinterest