GenelGüncel

Can Azerbaycan, Ermenistan’a ait kışlayı vurdu!

Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri, Ermenistan’a ait kışlayı vurarak imha etti. Daha önce çıkan çatışmada 1 Azerbaycan askeri şehit olmuş, 20 Ermeni askeri öldürülmüştü.
Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Azerbaycan-Ermenistan devlet sınırının Tovuz bölgesindeki çatışmalarda Ermenistan’a ait kışlanın nokta atışı ile yok edildiği duyuruldu.
20 ERMENİ ASKER ÖLDÜRÜLDÜ
Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, sınırın Tovuz bölgesinde sabah saatlerinden itibaren aktif muharebe operasyonları gerçekleştirildiği bildirildi.
Yapılan açıklamada, Ermenistan ordusundan yaklaşık 20 askerin öldürüldüğü, 1 zırhlı araç, 1 radyoelektronik harp aracı ile bazı mevzilerinin imha edildiği belirtildi. Çıkan çatışmada, Azerbaycan ordusundan bir sözleşmeli erin şehit olduğu kaydedildi.

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest