GenelGüncelKültür SanatTürk Dünyası

Azerbaycan’dan tanınmaya yönelik tam destek mesajı

Azerbaycan KKTC Parlamentolar arası dostluk grubu başkanı Cavanşir Feyziyev, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a göndermiş olduğu doğum günü kutlama mesajında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tanınmasına yönelik çabalarına tam destek belirterek her daim Kıbrıs Türklerinin yanında olacaklarının altını çizdi.

Feyziyev mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Sayın Cumhurbaşkanım,
Doğum gününüzü en içten dileklerimle kutluyor, Sizlere sevdiklerinizle beraber sağlık ve huzur dolu uzun mutlu bir ömür diliyorum.
Bu vesileyle, Azerbaycan Milli Meclisi olarak Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tanınması yönündeki çabalarınızı her zaman destekleyeceğimizi ve bu konuda Kuzey Kıbrıslı Türk kardeşlerimizin her zaman yanında olacağımızı bir kez daha vurgulamak isterim.
Kuzey Kıbrıs Türk devletinin güçlenmesi ve Kıbrıs Türk halkının refahının artırılmasına yönelik tüm faaliyetlerinizde başarılarınızın devamlı olmasını diliyorum.

Allah Türk’ü korusun!

Sevgi ve Saygılarımla”

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Pin It on Pinterest