GenelGüncel

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI KEMALETTİN ATALAY KIRIM’DA ENGELLERİ BİRLİKTE KALDIRALIM

Dünya Kırım Tatar Derneği Başkanı Mustafa Sarıkamış ,Gülbüs Erdoğan, Olcay Değirmenönü den oluşan komite Kırım’da yaşayan engellilere tekerlekli sandalye almak için konser düzenliyor.

Dünya Kırım Tatar Derneği Kırım’da Bir Engeli Sen Kaldır Konser komitesi AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile bilgi alışverişinde bulundu. Mustafa Sarıkamış Kemalettin Atalay’a Başkanım Kırım dostudur. Bize her şartta yardım etmektedir. Şimdide Kırım’da yaşayan engelli kardeşlerimize Tekerlekli sandalye alabilmek için Kırım Tatar sanatçıları Seydişehir’de düzenleyeceğimiz ‘’Kırım’da Bir Engeli Sen Kaldır’’ konserin’de Seydişehirliler ile buluşturmak istiyoruz.

Seydişehir’deki konsere Kırım Tatar Sanatçıları Metin Batur, Mamed Cafarov ve Ayşe İbragimova sahne alacak. Konser 1 Kasım 2019 günü Saat 20.00 de düzenlenecek konserin gelirinin tamamı Kırımdaki engellilere Tekerlekli sandalye alımında kullanılacağı ve sandalyeler Kırım Müftülüğü tarafından teslim edilecek. dedi.

Ak parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ise ”Bu konserin İlçemizde yapılmasından son derece memnun oldum. Kırımda engelleri birlikte kaldıralım. Kırımda yaşayanlar kardeşlerimizdir. Onların sıkıntısı bizim sıkıntımızdır. dedi.

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest