GenelGüncel

KUMBARAMDAKİ İYİLİK KIRIM’DA KUR’AN OLSUN KAMPANYASI

Dünya Kırım Tatar Derneği, Kırım Müftülüğünün ihtiyacı olan Kur’an’ı Kerimleri Kırım’a göndermek için çalışma başlattı.

Dünya Kırım Tatar Derneğinin Seydişehir Müftüsü Adem Bebek’le yapılan görüşmesi sonucu kampanya başlatılmasına, Kuranı kerimlerin temininin Seydişehir Müftülüğünce yapılmasına karar verildi.

Kırım’a Kur’an’ı  Kerim gönderilmesi çalışmasına Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu ‘’Kumbaramdaki İyilik Kırım’da Kur’an Olsun’’ kampanyası başlattı.

Dünya Kırım Tatar Dernek Başkanı Mustafa Sarıkamış Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Cafer Akın ve Proje Danışmanı Yücel Aslan ile kampanya hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Seydişehirdeki Ağır Zihin Engelli ve Otizmli bireyin Kumbaramdaki iyilik Kırım’da Kur’an olsun projesini başlatması ve organizasyonun içinde olmaları bizleri son derece mutlu etmiştir.

1 Kuranı Kerim bedeli 25 tl dir

Katkıda bulunmak isteyenler Dünya Kırım Tatar Dernek Başkanı Mustafa Sarıkamış ve Dernek Genel Başkan Vekili Şevket Öndüç’le irtibat kurabilirler.

Mustafa Sarıkamış : 05427223044

Şevket Öndüç : 05551780083

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest