GenelGüncel

Ukrayna’da iki Türk kızını öldüren katil zanlısı babasının mezarında yakalandı

Ukrayna’da tıp okuyan Buket Yıldız ve Zeynep Hüsünbeyi’ni vahşice katleden ve her yerde aranan Hüsnü Can Çökmez saklandığı Kurtköy’deki babasının mezarının başında yakalandı. Hüsnü Can Ç.’nin üzerinde kuru sıkı tabanca ve bıçak bulundu.

Ukrayna’nın Harkov kentinde tıp okuyan Buket Yıldız ve Zeynep Hüsünbeyi’ni vahşice katleden ve Türkiye’ye kaçtığı anlaşılan Hüsnü Can Çökmez için Pendik’te iki adrese baskın yapıldı. Ancak Çökmez’in izine rastlanılmadı. 

Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ve Pendik İlçe Araştırma Büro Amirliği ekipleri yoğun bir çalışma başlattı. Araştırmalar sonucu Hüsnü Can Çökmez saklandığı Kurtköy Mezarlığı’nda, babasının mezarının başında yakalandı.

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest