GenelGüncelTürk Dünyası

Türk Hacker Timi ‘AyYıldız’ Yunanistan Bakanının Twitter Hesabını Hackledi

Atina’ya Türk Bayrağı dikeceğiz.! Adını Atilla yapacağız.! Bekleyin asil ve savaşçı Türk Milletini…




Yunanistan’ın eski Maliye Bakanı Yanis Varoufakis’in sosyal medya Twitter hesabı, Türk hacker grubu ‘Ayyıldız Tim’ tarafından hacklendi. Ayrıca Türk hacker timi bakanın twitter hesabından bazı paylaşımlarda bulundu işte o paylaşımlardan bazıları :

  • Atinayada Türk Bayragi dikecegiz.! Adini Atilla yapacagiz.! Bekleyin asil ve savasci Türk Milletini…
  • Cilgin Türkler geri geldi.
  • Feto ve pkk teror orgutune destek verdiginiz muddetce size siginan gocmenlere insanlik disi iskence yaptiginiz surece saldirilarimiz devam edecektir.! Ayyildiz Tim
  • Biz bitti demeden bitmez Sus ses kesin.!

Türk Hacker Timi ‘AyYıldız’ kimdir ?

Ayyıldız Tim 2002 yılında Yeni Zelanda’da kurulan ve Türkiye’de faaliyette olan, kendisini vatansever,  milliyetçi  ve Atatürkçü  olarak tanımlayan Türk hacker grubudur. Bünyesinde birçok muhtelif grubu barındırır ve askerî rütbe sistemi vardır. Grup, ismini Amerika Birleşik Devletleri Savunma Bakanlığı’nın internet sitesini hackleyerek duyurmuştur.

Kendilerini Türkiye’yi gelecek sanal tehditlerden korumak ve cevap vermek için toplanmış sanal dünyanın askerleri diye tanıtmaktadırlar. Grup bu ifadelerini milliyetçilik fikri ile birleştirerek ve Soğuk Savaş’ın antikomünist psikolojik savaş tekniklerini kullanarak hack eylemlerini gerçekleştirmektedirler.[2] Özellikle hack grupları olan RedHack ve Anonymous’e karşı verdikleri savaş ile bilinirler.

Grubun sloganı, aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği bir söz olan “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.”sözüdür. Grup hakkında yazılmış “Kim bu Ayyıldız Tim?” isminde bir adet kitap mevcuttur.

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest