Genel

Qırım müsulmanlarını Ümre – küçük hacılıqqa davet eteler

Qırım ve Sevastopol müsulmanları Diniy idaresi ve “AVN-Tur” hacılıq-operatorı müsulmanlarnı qış tatilleri devamında Ümrege (küçük hacılıqqa) davet ete. Ümrege barmaq istegenleri içün dört turpaket – “Ümre-standart”,  “Ümre-komfort”,  “Ümre-lüks” ve “Ümre-eksklüziv”.




işlep çıqarıldı:

AKTSİYA: qoşma 200 u.ye +2 gece İstambulda.

Tur 10 kün ve 9 gece devam etecek. Bu vaqıt devamında hacılar Mekke ve Medineniñ muqaddes yerlerini ziyaret etecekler. Tur paketke Aqmescitten KSA qadar aviayolu, oñaytlı musafirhanelerde yerleşüv, eki kerelik yemek kirmekte.

“Ümre-2019” programmalarınen qullanmağa istegenleri biometrik çetel pasportlarını qısqa müddet içinde resmiyleştirmeli.

Yazılmağa aşıqıñız, yerlerniñ sayısı sıñırlı.

Tavsilâtlı malümat nevbetteki telefon nomeraları boyunca

+7 978 09 08 202

+7 925 715 84 85

8 800 551 31 30

ya da  http://avntour.ru/umra  saytında almaq mümkün.

Ümre (arap. عمرة‎‎‎) —  küçük hacılıqtır. Mekke ve Medineniñ ziyaret etilüvi ile bağlı. Hacılıq ibadeti yerine ketirilgen aydan ğayrı, er bir ayda yerine ketire bile. Ümre – sunnettir, yani farz degildir.

QMDİ matbuat hızmeti

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest