GenelGüncel

Kremlin Sözcüsü Peskov ‘Türkiye ve İsrail’den Kırım’ın Rusya’nın olduğunu kabul etmesini bekliyoruz…’

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in basın sözcüsü Dmitriy Peskov Türkiye ile İsrail’den Rusya’nın işgal ettiği Kırım’ın yasal olarak Rusya’ya bağlandığını kabul etmelerini beklediklerini söyledi.

Rusya’nın popüler televizyon programlarından birisi olan “Büyük Oyun”a katılan Kremlin sözcüsü Dmitriy Peskov Rusya tarafından işgal edilen Kırım konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu Peskov, “Kırım konusunda ne Ankara ne de Tel Aviv yarımadanın birkaç yıl önce tamamen yasal olarak Rusya’ya bağlandığını kabul etmiyor. Tabii biz zamanla Türkiye ve İsrail görüşünün değişmesini umuyoruz. Kırım’ın yasal olarak Rusya’ya bağlandığının tamamen doğal bir süreç olduğu konusunda onları ikna etmeyi ümit ediyoruz” 

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest