GenelGüncel

Canlı yayında Ukrayna başkan adayının yüzüne su fırlattı

Ukrayna Meclis Milletvekili Sergey Sahov ve Ukrayna başkan adayı ve aynı zamanda eski Devlet Mali Hizmeti Başkanı Roman Nasirov Ukrayna’nın ZİK kanalında canlı olarak yayınlanan “İlk olarak ana şey hakkında. Yorumlar” adlı programa konuk olarak katıldı. Programda iki siyasi isim arasında yaşanan tartışmanın tansiyonunun yükselmesi sonucu Milletvekili Sahov Nasirov’un yüzüne bir bardak su fırlattı.

Nasirov, ülkedeki vatandaşların yıl boyunca asgari ücreti 15 bin Grivnasa yükseltebileceğini, emekli maaşı ise 5 bin Grivnasa çıkartacağını söyledi. Buna karşılık Milletvekili Shahov, Roman Nasirov’un sözlerine sinirlendi.

“KENDİNİZİ YENİLEMEYE İHTİYACINIZ VAR”

Shahov, “İnsanlara ücretler hakkında konuştunuz, emekli maaşları artıracağınız hakkında konuştunuz. Hangi otoritede çalıştınız, lütfen bana söyleyin? Dinleyin, bugün sizin kendinizi yenilemeye ihtiyacınız var” dedi ve önündeki bardağın içindeki suyu Nasirov’un üzerine fırlattı.

Ukrayna başkanlığa seçim kampanyası 31 Aralık’ta başladı ve seçimler 31 Mart’ta yapılacak. Anketlere göre, Vladimir Zelensky seçim yarışında lider durumda. Timoşenko ise ikinci sırada.

(İHA) 

Kırım'ın Sesi Gazetesi

27 Şubat 2015 Tarihinde hizmet bermege başlağan www.kiriminsesigazetesi.com maqsadı akkında açıklama yapqan Mustafa Sarıkamış İsmail Bey Gaspıralı’nıñ bu büyük mirasına sahip çıqmaq ve onun emellerini yaşatmaqtır. Qırımtatar Türkleriniñ ananevî, körenek, ürf, adet kibi yaşamlarında ne bar ise objektif şekilde Dünya cemiyetine taqdim etilmektir.

Pin It on Pinterest